5 vingerhoedjes 1:12 poppenhuis miniatuur
  • 5 vingerhoedjes 1:12 poppenhuis miniatuur
  • 5 vingerhoedjes 1:12 poppenhuis miniatuur

5 vingerhoedjes 1:12 poppenhuis miniatuur

€ 1,00
Aantal

Bijvoorbeeld: Wilt u liever dit product betalen bij ophalen. Dat kan ook.
Met uitzondering van eigen foto op porselein.

Ontdek onze unieke collectie van vijf vingerhoedjes voor 1:12 poppenhuis miniatuur, die volledig in eigen beheer zijn ontworpen en geproduceerd. We zijn trots om deze prachtige miniaturen aan te bieden, die zijn gemaakt met behulp van geavanceerde 3D-technologie en een LCD-printer.

Elk vingerhoedje is met zorg en precisie ontworpen, zodat het perfect past bij de schaal van 1:12 van je poppenhuis. Het materiaal dat we gebruiken is hoogwaardige kunsthars, waardoor de vingerhoedjes duurzaam en gedetailleerd zijn. Dit biedt je de mogelijkheid om ze naar eigen smaak aan te passen.

Met het kunstharsmateriaal kun je de vingerhoedjes gemakkelijk schilderen, lakken, boren (op hoge toeren), schuren en nog veel meer. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en de vingerhoedjes aanpassen aan de kleurenschema's en stijl van je poppenhuis. Het resultaat is een uniek en persoonlijk accent dat je poppenhuis tot leven brengt.

Om het schilderproces nog gemakkelijker te maken, worden de vingerhoedjes geleverd met ondersteuningsmateriaal. Dit maakt het eenvoudig om ze vast te houden en te schilderen zonder je handen vuil te maken. Je kunt je concentreren op het creëren van prachtige details en het toevoegen van je eigen artistieke flair.

We geloven in de kracht van maatwerk en zelfexpressie, en onze 3D-geprinte vingerhoedjes bieden precies dat. Met deze hoogwaardige miniaturen kun je je poppenhuis tot in de kleinste details personaliseren en aanpassen aan je eigen smaak.

Voeg een persoonlijk tintje toe aan je poppenhuis met onze 3D-geprinte vingerhoedjes. Bestel nu en begin met het creëren van een meesterwerk dat de bewondering zal wekken van iedereen die het ziet!

10 Items

Datasheet

Leverancier
In eigen beheer uitgebracht
Materiaal
Kunsthars
Afmetingen
0.18 x 0.18 x 0.20 cm
Conditie
Nieuw