Volkswagen Kever 1:43 Prototype 32 Steyr 1933 van Ferdinand Porsche
  • Volkswagen Kever 1:43 Prototype 32 Steyr 1933 van Ferdinand Porsche

Volkswagen Kever 1:43 Prototype 32 Steyr 1933 van Ferdinand Porsche

€ 49,00

Ontdek de unieke Limited Edition Volkswagen Kever, een prototype ontworpen door Ferdinand Porsche en met een fascinerende geschiedenis. Oorspronkelijk aangeboden aan Daimler en later aan NSU, werd dit model uiteindelijk in beperkte oplage (maximaal 50 stuks) met de hand vervaardigd als schaalmodel. Elk model is met zorg beschilderd, waardoor het uniek is. Met afmetingen van 9 cm x 5 cm en een hoogte van 4 cm, staat dit collectors item op een plateau. Dit bijzondere model is een must-have voor autoliefhebbers en verzamelaars, en zijn Nederlandse oorsprong voegt nog meer exclusiviteit toe aan deze gelimiteerde editie van de beroemde Volkswagen Kever.

Aantal

Bijvoorbeeld: Wilt u liever dit product betalen bij ophalen. Dat kan ook.
Met uitzondering van eigen foto op porselein.

Lang geleden was er een legendarische Volkswagen Kever die boven alle andere uitstak. Het was geen gewone Kever; het was het prototype, de allereerste in zijn soort. Dit prototype was een meesterwerk ontworpen door niemand minder dan Ferdinand Porsche zelf.

Interessant genoeg was het zo dat toen Dr. Porsche zijn ontwerp aanbood aan de firma Daimler, zij geen interesse toonden. Het prototype werd vervolgens in de Zundapp-fabriek geproduceerd voor testritten. Maar zelfs Zundapp verloor uiteindelijk zijn interesse en zo werd Dr. Porsche benaderd door NSU. Na een aantal tests wees ook NSU de auto af omdat ze meer potentie zagen in het produceren van luxere voertuigen.

Op zeer beperkte basis, met maximaal 50 stuks, is er van dit prototype in eigen beheer een schaalmodel gemaakt. Elk model is met de hand ontworpen en met zorg beschilderd, waardoor elk exemplaar uniek is. Het ontwerp, de productie, het schilderen en de release van dit model vonden plaats in Nederland.

Het schaalmodel staat trots op een stevig plateau. De afmetingen van dit plateau zijn 9 cm x 5 cm, en de hoogte van het geheel is 4 cm. Het is werkelijk een collectors item dat liefhebbers van Volkswagen en modelauto's zal bekoren.

Met zijn historische betekenis en beperkte oplage is dit schaalmodel een waardevol bezit voor verzamelaars en autoliefhebbers. Het vertegenwoordigt niet alleen het begin van een iconisch automerk, maar ook het vakmanschap en de passie die ermee gepaard gaan.

Of je nu een Volkswagen-fan bent, een liefhebber van modelauto's of gewoon een passie hebt voor unieke stukken met een verhaal, dit limited edition schaalmodel is een waardevolle toevoeging aan elke verzameling. Laat je betoveren door de schoonheid en de geschiedenis van de legendarische Volkswagen Kever en koester dit stuk autogeschiedenis voor altijd.

4 Items

Datasheet

Leverancier
In eigen beheer uitgebracht
Materiaal
Kunsthars
Conditie
Nieuw
Schaal
1op43