Helicopter 60 AS 332M1 Super Puma 1:72 Altaya Ixo
  • Helicopter 60 AS 332M1 Super Puma 1:72 Altaya Ixo

Helicopter 60 AS 332M1 Super Puma 1:72 - 22 cm Altaya Ixo

€ 15,00

Stap in de wereld van luchtvaartgeschiedenis met de Helicopter 60 AS 332M1 Super Puma in schaal 1:72 - 22 cm van Altaya Ixo. Deze prachtig vervaardigde helikopter weet de aandacht te trekken met zijn gedetailleerde ontwerp en indrukwekkende afmetingen. Elk kenmerk, van de krachtige rotorbladen tot de minutieuze cockpitdetails, is met zorg gereproduceerd.

Deze Super Puma replica is een must-have voor zowel verzamelaars als luchtvaartliefhebbers. Hij is een eerbetoon aan het iconische toestel dat een cruciale rol heeft gespeeld in reddingsoperaties en transportmissies over de hele wereld. Met zijn imposante aanwezigheid brengt deze helikopter een vleugje avontuur en opwinding in elke verzameling.

Of je nu een passie hebt voor historische luchtvaart, een verzamelaar bent die zijn collectie wil uitbreiden, of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, deze Super Puma helikopter zal zeker indruk maken. Plaats hem op een plank, in een vitrine of voeg hem toe aan een diorama om een levensechte sfeer te creëren.

Bestel vandaag nog en laat de Helicopter 60 AS 332M1 Super Puma in schaal 1:72 - 22 cm je meenemen op een reis door de luchtvaartgeschiedenis. Voeg dit meesterwerk van Altaya Ixo toe aan je verzameling en geniet van de tijdloze charme en de imposante uitstraling van deze legendarische helikopter.

Aantal

Bijvoorbeeld: Wilt u liever dit product betalen bij ophalen. Dat kan ook.
Met uitzondering van eigen foto op porselein.
21 Items

Datasheet

Leverancier
Altaya
Materiaal
Metaal en kunststof
Conditie
Nieuw
Schaal
1op72