Egel op een hout plateau The Leonardo Collection LP10886
  • Egel op een hout plateau The Leonardo Collection LP10886
  • Egel The Leonardo Collection LP10886

Egel op een hout plateau The Leonardo Collection LP10886

€ 34,00

De Leonardo Collection LP10886 Egeltje op een Houten Plateau is een charmant en met de hand vervaardigd decoratief stuk dat een speelse en natuurlijke schoonheid aan elk huis toevoegt. Dit kunstwerk heeft een realistisch ontwerp en een hoogwaardige afwerking, waardoor het een uniek pronkstuk is voor verzamelaars en natuurliefhebbers. Gemaakt van duurzame materialen, is het egeltje met veel zorg en oog voor detail vervaardigd. Het is veelzijdig in het decoreren van verschillende ruimtes en is een geweldig cadeau voor dieren- en natuurliefhebbers. Met een toewijding aan het bieden van hoogwaardige producten, zorgt de Leonardo Collection ervoor dat elk stuk voldoet aan hun strenge kwaliteitsnormen. Voeg vandaag nog een vleugje charme en natuurlijke schoonheid toe aan je interieur door de LP10886 Egeltje op een Houten Plateau te bestellen.

Aantal

Bijvoorbeeld: Wilt u liever dit product betalen bij ophalen. Dat kan ook.
Met uitzondering van eigen foto op porselein.

Wij zijn verheugd om het Leonardo Collection LP10886 Egeltje op een Houten Plateau aan te bieden. Dit charmante decoratieve stuk zal zeker een vleugje speelsheid en natuurlijke schoonheid aan je huis toevoegen.

Het LP10886 Egeltje op een Houten Plateau is een prachtig kunstwerkje dat met de hand is vervaardigd door getalenteerde ambachtslieden van de Leonardo Collection. Het toont een schattig egeltje dat zich op een gedetailleerd houten plateau bevindt. De combinatie van het realistische ontwerp en de hoogwaardige afwerking maakt dit stuk tot een uniek pronkstuk dat zowel verzamelaars als natuurliefhebbers zal bekoren.

Dit egeltje is gemaakt van duurzame materialen en is met veel zorg en aandacht voor detail vervaardigd. Het is perfect voor het decoreren van verschillende ruimtes in je huis, zoals de woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs de kinderkamer. Het kan ook een geweldig cadeau-idee zijn voor iedereen die van dieren en natuurlijke accenten houdt.

In onze webwinkel streven we ernaar om hoogwaardige producten aan te bieden die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. We werken samen met betrouwbare leveranciers om ervoor te zorgen dat elk stuk dat we verkopen aan onze kwaliteitsnormen voldoet. J

Plaats vandaag nog je bestelling en voeg een vleugje charme en natuurlijke schoonheid toe aan je interieur met het LP10886 Egeltje op een Houten Plateau van de Leonardo Collection. We zijn ervan overtuigd dat je zult genieten van dit prachtige kunstwerkje!

2 Items

Datasheet

Leverancier
The leonardo collection
Materiaal
Kunsthars en hout
Afmetingen
B14 x H15 cm
Conditie
Nieuw