• Eekhoorn op tak The Leonardo Collection LP10884

Eekhoorn op tak The Leonardo Collection LP10884

€ 34,00

Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je interieur met de Eekhoorn op tak van The Leonardo Collection (LP10884). Dit prachtige beeldje toont een schattige eekhoorn die op een tak zit. Met zijn gedetailleerde en realistische ontwerp is het een perfecte aanvulling op elke ruimte. Bestel vandaag nog en geniet van de natuurlijke charme in je huis!

Aantal

Bijvoorbeeld: Wilt u liever dit product betalen bij ophalen. Dat kan ook.
Met uitzondering van eigen foto op porselein.

Hier vind je een prachtig artikel dat een vleugje natuurlijke schoonheid en schattigheid aan je huis toevoegt: de Eekhoorn op tak van The Leonardo Collection (LP10884). Deze unieke decoratie is een absolute must-have voor liefhebbers van dieren en natuurlijke elementen.

Onze Eekhoorn op tak is met veel zorg en oog voor detail vervaardigd. Het beeldje toont een schattige eekhoorn die op een tak zit, klaar om je interieur op te vrolijken. De realistische weergave van de eekhoorn en de tak zorgt ervoor dat dit beeldje een prachtige aanvulling is op elke ruimte, of het nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor is.

Dit artikel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en een lange levensduur garandeert. Het beeldje is gedetailleerd beschilderd met natuurlijke tinten, waardoor het een authentieke uitstraling heeft. Bovendien is het compacte formaat perfect om op een plank, vensterbank, bureau of bijzettafel te plaatsen.

Of je nu een fervent verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, de Eekhoorn op tak van The Leonardo Collection zal zeker indruk maken. Het is een geweldige aanvulling op elke interieurstijl, of het nu klassiek, landelijk, modern of eclectisch is.

2 Items

Datasheet

Leverancier
The leonardo collection
Materiaal
Kunsthars en hout
Afmetingen
B14 x H19 cm
Conditie
Nieuw