Alpine Renault A 310 1:43 Solido rood
  • Alpine Renault A 310 1:43 Solido rood
  • Alpine Renault A 310 1:43 Solido rood
  • Alpine Renault A 310 1:43 Solido rood
  • Alpine Renault A 310 1:43 Solido rood
  • Alpine Renault A 310 1:43 Solido rood
  • Alpine Renault A 310 1:43 Solido rood

Alpine Renault A 310 1:43 Solido rood

€ 10,00

Ontdek de echte historie van de legendarische Alpine Renault A 310 in onze webwinkel. Deze iconische sportauto heeft een opvallend ontwerp en is geliefd bij autoliefhebbers over de hele wereld. Met zijn kenmerkende lijnen en krachtige prestaties heeft de A 310 een rijke geschiedenis in de autosport. Het schaalmodel in 1:43 van Solido is een nauwkeurige replica en een must-have voor liefhebbers van klassieke auto's. Bestel nu en voeg een stukje autogeschiedenis toe aan je collectie!

Aantal

Hier vind je de echte historie van de Alpine Renault A 310. Deze legendarische sportauto heeft een rijke geschiedenis en is geliefd bij autoliefhebbers over de hele wereld.

De Alpine Renault A 310 werd voor het eerst geïntroduceerd in 1971 als opvolger van de populaire A 110. Het ontwerp van de A 310 werd gekenmerkt door zijn opvallende lijnen, scherpe contouren en kenmerkende luchtinlaten aan de zijkanten. Het was een combinatie van elegantie, snelheid en rijplezier.

De A 310 was uitgerust met verschillende motoropties, variërend van viercilinder tot zescilinder motoren, waardoor het een indrukwekkende acceleratie en topsnelheid had. Het sportieve karakter van de auto werd versterkt door zijn lichtgewicht constructie en uitstekende wendbaarheid.

Gedurende zijn productiejaren onderging de Alpine Renault A 310 verschillende upgrades en verbeteringen om zijn prestaties en betrouwbaarheid te optimaliseren. Het succes van de A 310 werd bevestigd door zijn deelname aan verschillende motorsportevenementen, waaronder rally's en circuitraces.

Het schaalmodel in 1:43 van Solido is een nauwkeurige replica van de Alpine Renault A 310. Elk detail, van het exterieur tot het interieur, is met zorg nagebootst om de essentie van deze iconische sportauto vast te leggen. De opvallende rode kleur geeft het model een extra vleugje sportiviteit en maakt het een eyecatcher in elke collectie.

Of je nu een fan bent van klassieke auto's, een verzamelaar van schaalmodellen of gewoonweg geïntrigeerd bent door de Alpine Renault A 310, dit schaalmodel is een absolute must-have. Plaats het in je vitrinekast, op je bureau of voeg het toe aan je verzameling van legendarische auto's.

Ontdek de echte historie van de Alpine Renault A 310 1:43 Solido in het opvallende rood en laat je betoveren door de tijdloze charme van deze sportauto. Bestel nu en voeg een stukje autogeschiedenis toe aan je collectie!

1 Item

Datasheet

Leverancier
Solido
Materiaal
Metaal en kunststof
Conditie
Gebruikt
Schaal
1op43