Ligier JS2 1:64 Norev Mini jet blauw
  • Ligier JS2 1:64 Norev Mini jet blauw

Ligier JS2 1:64 Norev Mini jet blauw

€ 4,00

De Ligier JS2 1:64 Norev Mini Jet Blauw is een gedetailleerd miniatuurmodel van de beroemde Ligier JS2 sportauto uit de jaren '70. Het is gemaakt op schaal 1:64 door Norev, een bekend merk in de modelauto-industrie. Het model is een waardevolle toevoeging aan elke verzameling van autoliefhebbers en biedt een nauwkeurige weergave van het tijdperk waarin de originele auto werd geproduceerd. Met zijn klassieke blauwe kleur en gedetailleerde afwerking is dit miniatuur perfect om tentoon te stellen of mee te spelen. Het is een ideaal cadeau voor autoliefhebbers, modelbouwers en verzamelaars met interesse in de autosportgeschiedenis.

Aantal

Bijvoorbeeld: Wilt u liever dit product betalen bij ophalen. Dat kan ook.
Met uitzondering van eigen foto op porselein.

De Ligier JS2 1:64 Norev Mini Jet Blauw is een prachtig gedetailleerd model van de iconische Ligier JS2 in schaal 1:64. Dit verzamelwaardige miniatuurvoertuig is perfect voor autoliefhebbers en modelbouwenthousiasten. De miniatuurauto is vervaardigd door Norev, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige modelauto's.

De Ligier JS2 is een legendarische sportauto die zijn oorsprong vond in de jaren '70. Het was het resultaat van een samenwerking tussen de Franse autofabrikant Ligier en het Italiaanse designhuis Bertone. De JS2 werd geproduceerd van 1971 tot 1975 en was een beroemdheid in de autosportwereld, met deelnames aan prestigieuze races zoals de 24 uur van Le Mans.

Dit miniatuurmodel van de Ligier JS2 weerspiegelt nauwkeurig het tijdperk waarin de originele auto werd geproduceerd. De blauwe kleur geeft een vleugje klassieke elegantie en de gedetailleerde afwerking, inclusief het Ligier-logo en andere kenmerkende details, maken dit miniatuur een waardevolle toevoeging aan elke verzameling.

Het Ligier JS2 1:64 Norev Mini Jet Blauw is perfect om tentoon te stellen in een vitrinekast, op een bureau of om mee te spelen. Het is een prachtig cadeau voor autoliefhebbers, modelbouwers of verzamelaars die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de autosport.

1 Item

Datasheet

Leverancier
Norev
Materiaal
Metaal en kunststof
Conditie
Gebruikt
Schaal
1op64