Citroen GT concept car 2008 1:55 Norev oranje
  • Citroen GT concept car 2008 1:55 Norev oranje

Citroen GT concept car 2008 1:55 Norev oranje

€ 2,50

Ontdek de echte geschiedenis van de Citroën GT Concept Car 2008 1:55 Norev in de opvallende oranje kleur. Dit schaalmodel is een eerbetoon aan een van de meest iconische conceptauto's van Citroën. De GT Concept Car werd voor het eerst gepresenteerd op de Autosalon van Parijs en heeft sindsdien wereldwijd autoliefhebbers veroverd. Het ontwerp is in samenwerking met Polyphony Digital, de makers van Gran Turismo, tot stand gekomen. Het schaalmodel is een nauwkeurige replica van de originele auto en is perfect voor fans van Citroën, verzamelaars van schaalmodellen en liefhebbers van uniek design. Voeg dit stukje autogeschiedenis toe aan je collectie en laat je betoveren door de grenzeloze verbeeldingskracht van de Citroën GT Concept Car 2008.

Aantal

Bijvoorbeeld: Wilt u liever dit product betalen bij ophalen. Dat kan ook.
Met uitzondering van eigen foto op porselein.

Hier vind je de echte geschiedenis van de Citroën GT Concept Car 2008 1:55 Norev in de opvallende oranje kleur. Deze prachtige schaalmodellen zijn een eerbetoon aan een van de meest iconische conceptauto's van Citroën.

De Citroën GT Concept Car 2008 werd voor het eerst gepresenteerd op de Autosalon van Parijs en heeft sindsdien de harten van autoliefhebbers over de hele wereld veroverd. Het ontwerp van deze futuristische supercar werd gerealiseerd in samenwerking met de bekende computerspelontwikkelaar Polyphony Digital, de makers van het populaire racespel Gran Turismo.

Met zijn opvallende en aerodynamische vormgeving is de Citroën GT Concept Car 2008 een ware eyecatcher. Het slanke profiel, de vloeiende lijnen en de markante vleugeldeuren maken van dit model een echt kunstwerk op wielen. Het is een mix van geavanceerde technologie, innovatieve materialen en een ongeëvenaarde passie voor design.

Het schaalmodel in 1:55 van Norev is een nauwkeurige replica van deze bijzondere conceptauto. Elk detail is met zorg nagebootst om de unieke uitstraling en de essentie van de Citroën GT Concept Car 2008 vast te leggen. De levendige oranje kleur geeft het model een extra dosis energie en laat het echt opvallen in elke collectie.

Of je nu een fan bent van Citroën, een verzamelaar van schaalmodellen of gewoonweg geïntrigeerd bent door de schoonheid van deze conceptauto, dit schaalmodel is een must-have. Plaats het op je bureau, in je vitrinekast of voeg het toe aan je verzameling van iconische auto's.

Ontdek de Citroën GT Concept Car 2008 1:55 Norev in oranje en laat je betoveren door de grenzeloze verbeeldingskracht van dit indrukwekkende voertuig. Bestel nu en voeg een stukje autogeschiedenis toe aan je collectie!

1 Item

Datasheet

Leverancier
Norev
Materiaal
Metaal en kunststof
Conditie
Gebruikt
Schaal
1op55