1. ALGEMEEN
Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten, welke door de afnemer en leverancier gesloten worden. Hierna zal Speelgoedenverzamel worden aangeduid als leverancier en de klant als afnemer. Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is Nederlands recht van toepassing. Op al onze producten zijn de volgende leverings-en betalingscondities van toepassing.

2. SERVICE
Mocht u niet tevreden zijn met het gekochte artikel dan bieden wij als service de mogelijkheid om het artikel terug te sturen. Dit kan onder de volgende voorwaarden:
1. U dient ons binnen 7 dagen via e-mail op de hoogte te stellen van een retourzending.
2. Het retour gezonden artikel moet in dezelfde conditie verkeren als waarin u het heeft ontvangen, inclusief originele verpakking.
3. Portokosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.
4. Artikelen die in de aanbieding gekocht zijn, kunnen niet retour genomen worden.

Wanneer het retour gezonden artikel door ons is ontvangen en u aan bovenstaande voorwaarden voldoet, zal het aankoopbedrag exclusief verzendkosten op uw rekening worden terug gestort. Voor het retour zenden adres moet u dit even via de klantenservice vragen

3. PRIJZEN EN BETALINGEN
Nadat u akkoord gaat met de voorwaarden en een bestelling voltooit, ontvangt u een opdrachtbevestiging per e-mail. Deze opdrachtbevestiging fungeert als factuur. Betaling van het aankoopbedrag dient binnen 10 dagen na orderdatum te zijn voldaan. Heeft er binnen deze periode geen betaling plaatsgevonden, dan sturen wij u een herinnering. Ophalen van de artikelen in Aalsmeer is ook mogelijk. U krijgt wel na uw bestelling via de e-mail een factuur, zodat u weet wat de kosten zijn. Ophalen is alleen mogelijk ná telefonisch of per e-mail een afspraak gemaakt te hebben. Betalingsgegevens en/of ophaaladres worden per e-mail naar u toegezonden.

4. VERZENDKOSTEN
Voor verzending maken wij gebruik van PostNL of DHL. Mocht het bestelde artikel door de brievenbus passen dan heeft u zelf de mogelijkheid te kiezen voor brievenbus (mits het past), pakket of verzekerd pakket.
LET OP: Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor verlies of beschadiging tijdens bezorging door PostNL/DHL. Wilt u optimale zekerheid , laat dan een zending aangetekend of verzekerd verzenden. Dit is bij grotere bedragen altijd aan te raden.

5. LEVERING
Wij houden uw bestelde artikelen 10 dagen gereserveerd. Na 7 dagen zullen wij u door middel van een e-mail herinneren aan de bestelling. Mocht er geen reactie komen op deze e-mail dan gaan de artikelen terug in de verkoop. Alle bestelde artikelen worden na ontvangst van de betaling door ons ter levering aangeboden aan PostNL/DHL op maandag t/m vrijdag volgend op de betalingsontvangst. Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor verlies of beschadiging tijdens bezorging door PostNL/DHL.

6. PRIVACY EN VEILIGHEID
De persoonsgegevens, die door u in de e-mailservice zijn ingevoerd, zijn opgeslagen en worden alleen gebruikt voor het verspreiden van reclamedoeleinden van “Speelgoedenverzamel”. Indien u geen gebruik wenst te maken van deze mailinglist, dan kan u zich altijd afmelden. Alle persoonsgegevens worden bij de leverancier opgeslagen en uitsluitend gebruikt voor afhandeling van de bestelling. De persoonsgegevens zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

7. COPYRIGHT FOTO'S en AFBEELDINGEN
Alle foto's en afbeeldingen die de afnemer aanlevert om te verwerken op één van onze producten dienen vrij te zijn van copyright. De afnemer dient hier zelf voor te zorgen. De leverancier krijgt via diverse wegen afbeeldingen toegestuurd om te gebruiken op de producten. Leverancier kan niet altijd de bron van toegestuurd materiaal achterhalen om te controleren of er copyright op rust. De leverancier betracht de grootste zorgvuldigheid met het gebruik van foto's en afbeeldingen uit vrije bronnen. Mocht er onverhoopt een afbeelding in ons assortiment zitten waar copyright op blijkt te zitten, neem dan direct contact met ons op. Wij zullen de producten met deze afbeelding dan verwijderen of in overleg met de copyrighthouder de bronvermelding op onze site plaatsen.

8. EIGEN OPDRUK BESTELLINGEN
Eigen opdruk bestellingen worden gemaakt nadat de betaling is voldaan. Foto's en afbeeldingen voor eigen opdruk artikelen blijven van afnemer mits aan de betalingsverplichting is voldaan. Indien order is gegeven en niet aan de betalingsverplichting is voldaan, vervallen de afbeeldingen aan leverancier. Leverancier kan de afbeeldingen dan gebruiken naar eigen inzicht.

9. KLACHTEN
Indien er , ondanks zorgvuldig handelen, klachten en/of onduidelijkheden zijn vertel deze ons. Samen zoeken wij naar een geschikte oplossing van een probleem. Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.